Nu kör vi!

Hej alla.

Kan väl börja med att säga att jag inte kommer vara en duktig bloggare, men nåt inlägg då och då blir det antagligen för att hålla er uppdaterade om vad som händer 🙂

Sitter just nu med en massa bilder sen Bruks och lydnadslägret i Sala som var för ett par veckor sedan. Jag har ju den äran att få vara där och hjälpa Towa och Camilla med ruljansen, och har då samtidigt möjligheten att fota i stort sett hur mycket som helst. Tyvärr räcker inte tiden till att fota allt man vill, men jag lyckades fånga nästan alla i Svensk skydds-grupperna iaf.
IMG_8198-2                                  Arko van der Wolfsklauw med sin sonson Brindle’s Aslan.

Närmast i tiden när det gäller foto så ska jag fota en underbar liten Berner Sennen-valp! Så ni får hålla utkik i albumen sen. Men, sa såklart fixa alla bilderna från lägret först så valpisbilderna kommer sen 😉

När det gäller hunderiet så är det tävling på gång till veckan. Första officiella starten i Lydnadsklass 3 på 3 år! Känns spännande och jag hoppas Domino är på sitt bästa humör, då kan det gå riktigt bra 🙂

Ha de bra alla, så hörs och ses vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s