Gott och blandat

Det har tillkommit en ny kategori under portfolio – Hästar. Det är tyvärr inte många bilder alls än, men kommer förhoppningsvis fyllas på eftersom.

Påväg hem från Lycksele stannade jag till i Ljusdal då min systerdotter skulle tävla. Hon har ridit några år nu men det var längesen jag såg henne. Utan att skryta för mycket, men jävlar vad duktig hon blivit. Hon tävlade på en ridskolehäst som heter Dunder, en C-ponny. Det var pay and jump och hon var ensam startande i 90 cm. Hur högt som helst, jag skulle aldrig våga hoppa så högt :O Duktiga unge.

Zelda & Dunder

Zelda & Dunder

Oftast faller det så att jag fotar hundar i lydnadsträning eller skydd, men för några veckor sen fick jag äran att fota lite agility. Det var Ewa’s  hundar Cleo och Tindra som skulle förevisa på bild. Kul med nya utmaninger, för det går fort över hindren 🙂
Får förhoppningsvis chansen att fota mer agility framöver!
img_8643 img_8657 img_8848 img_8867

I Fredags var jag och fotade något ännu mer annorlunda kontra skyddsträning. Det stog nämligen hästfotografering på schemat. Superkul, men svårt att fota häst. Har lite svårt att hitta rätt vinklar, men träning ger färdighet och det kommer säkerligen bjudas fler tillfällen att fota Ville som hästen hette. Det blev både porträtt och ridbilder, har precis lagt in dom på datorn så det dröjer väl en stund innan dom kommer synas på hemsidan.
14724545_10154484001249003_4725772531591051707_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s