Update

Hej.

Tiden bara springer iväg och jag hinner knappt med själv.
I det senaste inlägget skrev jag att det var dags för tävling för mig och Domino, och vi har hunnit med 3 officiella starter. Det har väl gått sådär kan man säga. Han har världens arbetsglädje men oftast blir det så istället fort och fel 😉  Han har börjat strula med vissa moment, speciellt rutan. Han hittar gärna på andra saker så som att äta gräs eller kolla in domaren på planen… Det jag tar med mig från årets tävlingar är full pott på gruppmomenten!!! Han har alltså fått 10 på sitt i grupp och platsliggningen på två tävlingar ( I fagersta förra helgen avstog jag gruppmomenten pga vädret, 3 plus med regn och blåst passar inte en fryssen Papillon).
Men att den här hunden ärså pass trygg att han klarar detta, det är helt sjukt, så som jag kämpat. Duktig hund! Men, som sagt inga poäng att skryta med men jag vet ju att det finns där nånstans bara jag jobbar vidare 🙂 Nu satsar vi på nya moment till nästa år. 🙂
domino
Domino med sin fina pokal han fick I Norsjö där han vann 🙂

I förra inlägget skrev jag oxå att jag skulle fota en liten berber sennen valp, och oj vilken goding. Och vad fort dom växer. Hade ju träffat Aragorn bara ngn vecka innan men han hade redan växt rejält 🙂 Vi fick iaf en hel del fina bilder på honom 🙂img_8418            img_8577 img_8536-2 img_8597

I år gick årets Polishunds-SM av stapeln i Falun, och jag åkte dit sista dagen och kollade lite skydd 🙂  Hade med mig kameran och fick en hel del bilder (har inte ens hunnit gå igenom alla). Det roliga var att jag fick förfrågan om att publicera några av bilderna i Polishund-tidningen, och självklart. Kul att det blev ett kollage av bilderna på 1,5 sida 🙂
14695373_10157585596315332_3915097026691154389_n  img_9168
Figurant Patrik Klarqvist

Det var en liten update, kommer mer i ett annat inlägg.
Ha det bra alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s